Topmenu

Bedrijvenavond St. Antonius Onderzoeksfonds goed bezocht!

Op 10 april jl. vond weer de bedrijvenavond van het St. Antonius Onderzoeksfonds plaats. De bijeenkomst, die tot doel heeft het bedrijfsleven uit de regio bekend te maken met het Onderzoeksfonds en met het wetenschappelijk onderzoeksklimaat in ons ziekenhuis, werd goed bezocht!

Met de bedrijvenavond creëren we een groep van bedrijfsvrienden om het Onderzoeksfonds heen die financieel kan bijdragen aan het bekostigen van onderzoek en die vanuit eigen relaties weer kan meedenken in mogelijkheden voor het fonds.
Maarten Rook, bestuursvoorzitter van het Onderzoeksfonds en tevens oud-voorzitter Raad van Bestuur, opende de bijeenkomst. Hierna nam uroloog Jack Beck het publiek mee in de wereld van urologie en de onderzoeksontwikkelingen binnen zijn vakgebied. Arts-onderzoeker Martijn Klaver besprak vanuit cardiologie zijn iSCAN-studie en liet ook direct zien hoe een zelfscan als een oplossing naar hartritmestoornissen kan werken. Al met al een inspirerende avond met veel mogelijkheden om te netwerken, waarvan we er dit jaar meerdere gaan organiseren.

Comments are closed.