Topmenu

Expert Link nieuwe vriend van het Onderzoeksfonds

7 Maart 2018 Kick-off ondernemersplatform Expert Link

‘Ondernemers helpen andere ondernemers door gratis advies te geven tijdens een 20-minuten meet-up. Dat is het idee achter het nieuwe ondernemersplatform Expert Link’, geeft Jolanda van der Land aan. Op woensdag 7 maart a.s. opent Expert Link haar deuren in Theater Aan de Slinger in Houten. Tijdens meet-ups van 20 minuten kunnen ondernemers in gesprek met een expert.

Expert Link houdt maandelijks spreekuur in Theater Aan de Slinger. Tijdens dat spreekuur, elke laatste woensdagochtend van de maand, kunnen ondernemers in een 1-op-1 gesprek advies vragen aan andere ondernemers. Bijvoorbeeld een ondernemer die een nieuwe website wil laten maken, kan terecht voor een brainstorm bij de marketeer én bij de webbouwer. Een mooie kans en mogelijkheid om je ideeën aan experts voor te leggen.

Betrokken

Expert Link heeft een duidelijk maatschappelijk gezicht. Het nut en de noodzaak van medisch onderzoek is bij Expert Link de reden geweest op zoek te gaan naar een lokale partner. Recentelijk zijn ze vriend geworden van het St. Antonius Onderzoeksfonds. Van alle inschrijvingen doneren ze een deel aan het Onderzoeksfonds.

Bent u geïnteresseerd in Expert Link, neemt u gerust contact op met Jolanda via info@expertlink.nl