Topmenu

1 Maart: IJsje voor het goede doel

Opening IJs seizoen

Geloof het of niet, maar op 1 maart a.s. start het ijsseizoen. Het eetbare ijsseizoen wel te verstaan! Onze vrienden van Roberto Gelato in Utrecht openen hun deuren op deze dag voor het St. Antonius Onderzoeksfonds. De opbrengst van deze eerste koude dag staat in het teken van IPF, idiopathische pulmonale fibrose, een agressieve vorm van longfibrose. ‘IJsjes voor het goede doel’ noemt Carlina de Lorenzo de actie!

Longfibrose is een ernstige longziekte, waar op het moment geen genezend medicijn voor is. Het St. Antonius Longcentrum is één van de belangrijkste longcentra in Nederland, onder andere door de bijzondere prestaties op het gebied van onderzoek en behandeling. Het Longcentrum is nationaal en internationaal erkend als expertisecentrum op het gebied van zeldzame longziekten, zoals longfibrose. Met uw hulp steunt u onderzoek naar genezing van longfibrose.

Samen met de kanjers van Roberto Gelato zullen we van 14.00 tot 22.00 ijsjes verkopen. Geniet van heerlijke smaken ijs en help ons IPF breder onder de aandacht te brengen. Poortstraat 93, 3572 HG Utrecht

Voor meer informatie over de start van het ijsseizoen, kijk op www.lekkerijs.nl

Komt allen!